Zonwering

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn stijlvol, praktisch en bovendien geschikt voor vrijwel alle ruimtes en ramen in huis.Ze zijn al jaren favoriet omdat ze altijd mooi én functioneel zijn.

Dupligordijnen, plissee & jalouzieen

Dupligordijnen en jaloezieën maken het binnenvallende licht zachter, hebben een goede isolerende- en akoestische werkingen en creëren maximale verduistering in de slaapkamer.

Zonneschermen & markiezen

De markies is een bijzonder fraaie zonwering, zeker toegepast bij de wat klassiekere woning. Bovendien biedt de markies ook de beste bescherming tegen zijwaarts invallende zonnestralen.

Screens

Dit scherm is de perfecte oplossing voor situaties waar ruimte ontbreekt. Het binnenvallend zonlicht wordt tot 84% gefilterd. Omdat het glasvezeldoek een “open” geweven structuur heeft, is een doorkijk van binnen naar buiten mogelijk.

Rolluiken

Rolluiken leveren een bijdrage aan de energiebesparing. In de winter werkt het isolerend en blijft het warmer in de ruimtes. In de zomermaanden is de betreffende ruimte een stuk koeler dan zonder rolluik. Tevens maakt u het inbrekers lastiger uw woning binnen te komen.

Duo Rolgordijn

Het duo rolgordijn is een luxe variant van het rolgordijn. Het bestaat uit twee stoflagen met transparante en niet-transparante banen. Door de stoflagen langs elkaar heen te bewegen kun je de gewenste lichtinval gemakkelijk bepalen.