Inbetween en overgordijnen

Overgordijnen

Overgordijnen hebben vaak een verduisterende functie. Daarnaast zijn ze ook zeker sfeerverhogend. Ook hebben ze een isolerende werking. Ze houden de warmte binnen en het zonlicht buiten. 

Inbetween gordijnen

Inbetween gordijnen zijn transparante gordijnen. Net iets minder transparant dan vitrage gordijnen. En omdat ze “in between” zijn, vervangen ze vaak ook overgordijnen. Ze zijn de perfecte oplossing als je waarde hecht aan je privacy maar tegelijkertijd de ruimte niet volledig wilt verduisteren. Inbetweens zijn gordijnen die er voor zorgen dat je nog wel (een beetje) naar buiten kan kijken, maar je toch kan afsluiten.

SUN BLOCK by Holland Haag

Holland Haag introduceert in de cachet 2023 collectie een gloednieuwe, functionele toepassing op gordijnen: SUN BLOCK. Deze innovatieve toepassing zorgt ervoor dat lichtinval in uw huis wordt beperkt tot wel 60%! SUN BLOCK is voor veel verschillende ruimtes, thuis of op kantoor, de perfecte oplossing en is daarom de must-have van nu!

Wat is SUN BLOCK?

SUN BLOCK is een innovatieve ‘metallic coating’ die is aangebracht op de achterzijde van de gordijnstof. Deze soepele metalen laag zorgt ervoor dat zonlicht wordt gereflecteerd (terug naar buiten) en niet ongewenst uw huis binnenkomt. Daardoor heeft u met Sun Block bijvoorbeeld geen last meer van schittering in huis of ongewenste opwarming. En hoe mooi zoiets functioneels kan zijn? Dat laat SUN BLOCK u zien!

*De voordelen van Sun Block gordijnen:

*reduceren het zonlicht met 60%

*zorgen voor thermische isolatie

*hebben een trendy high-tech uitstraling

*bevorderen uw privacy

*zijn energiebesparend en milieubewust

*zijn geluidsabsorberend

Samengevat: vindt u goed zicht op uw beeldschermen prettig, zoekt u een milieuvriendelijkere oplossing voor uw raamdecoratie die ook nog helemaal in de trend van nu is en ook nog geldbesparend is? Dan is SUN BLOCK uw keuze!