Horren

Horren voor ramen of deuren: een insecten werende oplossing

Het is vast heel herkenbaar: in de zomer of op een mooie lentedag zet je heerlijk de deuren of ramen open. Alleen, terwijl deze openstaan, zien vliegen, muggen en andere insecten hun kans schoon om jouw woning binnen te dringen. Deze insecten zijn heel nodig in de buitenomgeving, maar kunnen je binnen in huis lastig vallen. En waarschijnlijk zit je niet te wachten om ´s morgen wakker te worden met jeukende muggenbulten. Of ´s nachts niet kunnen slapen omdat er een vlieg om je hoofd blijft zoemen. De oplossing? Horren! Daarmee houd je insecten voortaan buiten de deur.

Passend type hor voor elk raam of deur.

Eigenlijk is er voor elk type raam of deur wel een passend hor in ons assortiment te vinden. Wij bieden verschillende soorten horren om je altijd te kunnen helpen. Of je nu voor draaideuren, openslaand raam, tuimelkiepraam of juist de schuifpui op zoek bent naar een hor, wij zorgen voor een passend hor dat ongewenste insecten buitenhoudt.

Een schuivende hordeur (plissé hordeur) is zeer populair, onder meer omdat je hem ook bij de schuifpui kunt gebruiken. Je kunt kiezen uit twee verschillende plissé horren. De dubbele plissé hordeur of de enkele plissé hordeur. Beide kun je in iedere gewenste stand open zetten. Het verschil voor het type hor is de afmeting van de deur. De plisséfit Easy is de beste plissé hordeur voor enkele deuren. De plisséfit Easy-Dubbel is, zoals de naam al aangeeft een dubbele plissé hordeur, speciaal ontwikkeld voor dubbele deuren, zoals openslaande tuindeuren of schuifpui. Zo vind je altijd een nieuwe hor die perfect past als jouw deur open staat.

Plissé hordeuren

In onze Plisséfit plissé hordeur vouwt het gaas op. Dit dus in tegenstelling tot een rolhor waar het horgaas opgerold wordt. Een voordeel is dat deze minder ruimte inneemt en zeer duurzaam is, in tegenstelling tot bijvoorbeeld een scharnierende hordeur. Samenvattend: plissé hordeur neemt praktisch geen ruimte in! Daarnaast is deze deurhor (ook wel schuivende hordeur genoemd) ideaal in het dagelijks gebruik, je schuift de hordeur open en hij blijft staan op de gewenste stand. Ook kan hij in kozijnen van verschillende materialen gemonteerd worden, waaronder kunststof kozijnen.